Massages

Aanraken is een van de eerste levensbehoeften van de mens

In onze Westerse, snelle wereld is huidcontact echter helemaal niet zo vanzelfsprekend. Om ons staande te houden handelen we vooral vanuit ons verstand. We vergeten om te voelen en we zitten meer en meer 'in ons hoofd'. Terwijl ons lijf ons vaak heel goed kan vertellen wat goed en wat minder goed voor ons is. Het lichaam weet meer dan we denken en misschien zouden we er beter naar moeten (leren) luisteren. Een holistische massage kan daar bij helpen.

Keuzes

Kom jij naar mij toe of ik naar jou?

Je kunt kiezen voor een massage bij mij thuis in de huiskamer of een massage op locatie. Voor een afspraak van 60 of 90 minuten in mijn huiskamer, lees hieronder verder. Voor een massage bij jou thuis, op een evenement of retreat, klik hier.

(LET OP i.v.m. ALLERGIE: ik woon o.a. samen met een kat!)

Bij mij thuis

In de watten, omringd door de natuur

Als je in mijn houten chalet komt voor een behandeling, is de huiskamer tegelijkertijd ook mijn praktijkruimte. Het is er knus en geborgen, met veel hout, warme kleuren en heel veel planten.

  • Tijd voor jezelf
  • Het geluid van de vogels, de kat, het water
  • Omringd door groen
  • Kruidenthee of water
  • Warmte met handdoeken, (elektrisch) deken en evt. houtkachel
  • Uitgebreide massage helemaal afgestemd op jou

 

Ik masseer ook op locatie: bij jou thuis, op retraites en evenementen en bij bedrijven.

Wil je weten hoe een afspraak gaat, wat je kunt verwachten? Lees over mijn werkwijze.

Ik combineer de volgende technieken

Energetische massage
Dit is een ontspannende massage waarbij wordt gemasseerd in de richting van de voeten, die goed werkt om uit je hoofd te komen. Deze massage is ook erg geschikt tijdens de zwangerschap.

Klassieke massage
Er wordt, net als bij sportmassage, gemasseerd in de richting van het hart en de nadruk ligt op een betere doorbloeding en herstel van de spieren.

Triggerpoint massage
Dit is een massagetechniek die erop gericht is om pijn te verlichten. De massage werkt direct. Al na enkele minuten voel je een verlichting van de pijn en voel je dat alles weer gaat stromen in je lijf. Triggerpoints zijn kleine verkrampingen welke niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook pijn in de zenuwbanen en de lichaamsdelen. De triggerpoints kunnen ontstaan door verschillende oorzaken, zoals overbelasting en stress.

Voetreflex massage
In ieders voeten wordt het hele lichaam weerspiegeld. Door een voetreflexmassage te geven, geef je eigenlijk een algehele lichaamsmassage en kunnen symptomen aangepakt worden en kan het lichaam weer helen. Maar ook als er geen klachten zijn, is een voetreflexmassage een goed idee, want de massage heeft een preventieve werking.

Lees verder onder de afbeeldingen.

Ontspannende voet- of handmassage
Allebei de voeten en/of handen worden uitgebreid gemasseerd, waardoor de aandacht uit je hoofd gaat en je een totale ontspanning kunt bereiken.

Bindweefselmassage
Dit is een reflexzonemassage. Door de reflexzones te stimuleren, worden bijvoorbeeld ook het organen en klieren gestimuleerd en kunnen blokkades en klachten verdwijnen. De massage kan gevoelig zijn.

Hoofdmassage
De Indian Head Massage kun je zittend op een stoel ondergaan met kleding aan. Ik sta achter je en masseer je nek, schouders, bovenrug, hoofd en gezicht.  Deze massage duurt 30 minuten. Het is een snelle, aangename manier om weer helemaal in het nú te komen. Deze massage is ideaal voor bedrijven en evenementen.

Behandelingen 60 minuten voor €60,-

Bijvoorbeeld • van kop tot teen achterzijde van het lichaam • voetreflexmassage • ontspannende rug- en buikmassage • hoofd- en handmassage

>

Behandelingen 90 minuten voor €80,-

Bijvoorbeeld • ontspannende massage voor- én achterzijde van het lichaam • voetreflexmassage én hoofdmassage • nek- en schoudermassage en hand- en voetmassage

>