Testimonials

Ervaringen

Wat zeggen anderen?

"Totale ontspanning, zacht, gentle maar krachtig en in alle rust. De omgeving (zowel binnen als buiten) is in flow. Aanrader!"

- Marc -

 

"Het was een heerlijke massage en veel te kort, volgende keer ga ik voor een uur."

- Petra -

 

"Anneke zorgt voor een ontspannen sfeer en masseerde de gespannen delen in mijn lichaam probleemloos weg. Zeker een aanrader!"

- Sanne -

 

"Ik heb een fijne en ontspannen massage ontvangen van Anneke. Aandacht voor mijn lichaam in het hier en nu. Een aanrader!"

- Sylvana -

 

"Hele fijne en ontspannende ervaring was het. Aan huis een ontspanningsmassage gehad. Anneke is een lieve en rustgevende vrouw. Ze denkt mee in mogelijkheden."

- Malissa -

 

"Anneke stemt mooi af tijdens de massage, zonder woorden ontstond er een gesprek tussen mijn lijf en haar handen. Ze geeft de ruimte om je uit te spreken, zodat er in het moment kan zijn wat er is."

- Anoniem -

 

"Heerlijke full body massage, waarbij echt de tijd voor je wordt genomen. Voorafgaand aan de massage lekkere thee en een voetenbadje om even te landen en in de ontspanningssfeer te komen. Super locatie, tussen het groen met vogels die fluiten en een buurtkat die zich soms even laat horen."

- Annette -

 

"Inmiddels 7 jaar klant bij Anneke. De massages zijn heerlijk rustgevend. Naast de fijne behandeling is Anneke een warme persoonlijkheid en toont ze ook persoonlijke interesse. Ik kan iedereen een massage bij haar aanraden."

- Patrick -

 

"Echt een heerlijke massage. Goed dat ze niet in de buurt zit, anders zou ik al mijn geld er aan uitgeven. Echt mijn jaarlijks feestje tijdens mijn yogaweekend. Ieder jaar lekker en toch steeds weer verrassend anders."

- Erica -

 

"Heeeeele fijne massage, super goed afgestemd op waar ik behoefte aan had. Ik was zelfs even weggedommeld en dat gebeurt mij meestal niet bij een massage :-D!"

- Inge -

 

"Alle knopen worden gevonden en er vakkundig uit gemasseerd! Daarnaast is het altijd een super ontspannen uur met een fijne sfeer waar je jezelf mag en kan zijn."

- Jacqvb -

 

"Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?" vroeg de jongen. "Help" antwoordde het paard.

- Charlie Mackesy