Testimonials

Ervaringen

Wat zeggen anderen?

"Echt een heerlijke massage. Goed dat ze niet in de buurt zit, anders zou ik al mijn geld er aan uitgeven. Echt mijn jaarlijks feestje tijdens mijn yogaweekend. Ieder jaar lekker en toch steeds weer verrassend anders."

- Erica -

 

"Heeeeele fijne massage, super goed afgestemd op waar ik behoefte aan had. Ik was zelfs even weggedommeld en dat gebeurt mij meestal niet bij een massage :-D!"

- Inge -

 

"Alle knopen worden gevonden en er vakkundig uit gemasseerd! Daarnaast is het altijd een super ontspannen uur met een fijne sfeer waar je jezelf mag en kan zijn."

- Jacqvb -

 

"Anneke masseert stevig en zacht waar nodig en het is grappig wat juist die zachtere aanraking doet (ik wil meestal een stevige massage). Ze masseert heel rustig en met alle aandacht, waardoor je echt niet anders kan dan voelen en er helemaal bij aanwezig zijn."

- Christa -

 

"Ik heb me op aanraden van een vriendin laten masseren op zoek naar meer verbinding met mijn lichaam. Warme ontvangst, liefdevol verhelderend gesprek en een heerlijke massage. Ik kom graag weer."

- Bertine - 

 

"Mét jou verlang ik op een spoedige opheffing van het massageverbod zodat je je handen hun helende werk weer kunt laten doen."

- Anne - 

 

"What's the best thing you've learned about storms?" "That they end," said the horse.

- Charlie Mackesy