Testimonials

Ervaringen

Wat zeggen anderen?

 

"Dit was de eerste rugmassage die ik ooit gehad heb. Het was een hele fijne ervaring en ik ben erg tot rust gekomen. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt hiervoor en wellicht tot een volgende keer!"

- Nikita -

 

"Tijdens een yoga weekend mocht ik genieten van een heerlijke ontspannende massage bij Anneke. Als persoon heb ik haar ervaren als prettig en meedenkend. Doordat ze rust uitstraalt, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Zo’n ontspanningsmoment is echt een aanrader en een cadeau voor jezelf. Nogmaals bedankt Anneke!"

- Hilde -

 

"Nice, relaxing and good for my mindset (and muscles). If you want to talk, talk... if you don't... be quiet. What ever you feel like. No Yoga retreat weekend is complete without a massage from Binnen Handbereik."

- Erwin -

 

"Fijne plek en massage. Anneke nam echt de tijd voor je. Eerst even rustig landen met wat drinken en daarna een heerlijke massage. Zeker voor herhaling vatbaar!"

- Patricia -

 

"Anneke is een rustige warme persoonlijkheid die goed op je behoefte afstemt. Ze geeft hele fijne ontspanningsmassages welke mij helpen om stress los te laten en in het moment te zijn. Ik kan Anneke enorm aanraden! Ze voelt goed je behoefte aan en weet rust te creëren."

- Monica -

 

"Tijdens een fijne aankomst met een kopje thee in een wonderlijk mooi, houten huis, plof ik op de bank en voel ik me welkom. Na wat vragen van Anneke voel ik me meer zakken en ontspannen, alvorens ik op de massagetafel lig. Anneke neemt de tijd en ruimte voor je en dat is heel prettig, zodat ik langzaam de massage in glij. De massage zelf was heel ontspannen en prettig, dat je denkt 'waarom doe ik dit ook alweer niet elke week?', ik voel me dichterbij mijzelf, vertraagd en geliefd. Dankjewel!"

- Eva -

 

"Totale ontspanning, zacht, gentle maar krachtig en in alle rust. De omgeving (zowel binnen als buiten) is in flow. Aanrader!"

- Marc -

 

"Het was een heerlijke massage en veel te kort, volgende keer ga ik voor een uur."

- Petra -

 

"Anneke zorgt voor een ontspannen sfeer en masseerde de gespannen delen in mijn lichaam probleemloos weg. Zeker een aanrader!"

- Sanne -

 

"Ik heb een fijne en ontspannen massage ontvangen van Anneke. Aandacht voor mijn lichaam in het hier en nu. Een aanrader!"

- Sylvana -

 

"Hele fijne en ontspannende ervaring was het. Aan huis een ontspanningsmassage gehad. Anneke is een lieve en rustgevende vrouw. Ze denkt mee in mogelijkheden."

- Malissa -

 

"Anneke stemt mooi af tijdens de massage, zonder woorden ontstond er een gesprek tussen mijn lijf en haar handen. Ze geeft de ruimte om je uit te spreken, zodat er in het moment kan zijn wat er is."

- Anoniem -

 

"Heerlijke full body massage, waarbij echt de tijd voor je wordt genomen. Voorafgaand aan de massage lekkere thee en een voetenbadje om even te landen en in de ontspanningssfeer te komen. Super locatie, tussen het groen met vogels die fluiten en een buurtkat die zich soms even laat horen."

- Annette -

 

"Inmiddels 7 jaar klant bij Anneke. De massages zijn heerlijk rustgevend. Naast de fijne behandeling is Anneke een warme persoonlijkheid en toont ze ook persoonlijke interesse. Ik kan iedereen een massage bij haar aanraden."

- Patrick -

 

"Echt een heerlijke massage. Goed dat ze niet in de buurt zit, anders zou ik al mijn geld er aan uitgeven. Echt mijn jaarlijks feestje tijdens mijn yogaweekend. Ieder jaar lekker en toch steeds weer verrassend anders."

- Erica -

 

"Heeeeele fijne massage, super goed afgestemd op waar ik behoefte aan had. Ik was zelfs even weggedommeld en dat gebeurt mij meestal niet bij een massage :-D!"

- Inge -

 

"Alle knopen worden gevonden en er vakkundig uit gemasseerd! Daarnaast is het altijd een super ontspannen uur met een fijne sfeer waar je jezelf mag en kan zijn."

- Jacqueline -

 

"Love is not what you say; Love is what you do."

- Onbekend