Op locatie

Thuis

Massage in vertrouwde omgeving

Ik ben graag op pad met mijn camper en daar achterin staat mijn draagbare massagetafel. Vind jij het fijn om na de massage direct je bed in te rollen? Of niet meer door de kou te hoeven fietsen? Dat kan, want ik kom graag naar je toe. Jij zorgt voor een warme, rustige ruimte. Ik zorg voor de rest.

Ik doe dit voor afspraken vanaf minimaal 60 minuten. Vraag je huisgenoten of vrienden in de buurt gerust of ze ook een massage willen! Dan combineer ik deze massages op dezelfde dag. Iedereen blij. Ik reken geen reiskosten, wel zijn de parkeerkosten voor jouw rekening. Leuk als je een camperplekje bij jou in de buurt weet.

 

Retraite

Een paar dagen ertussenuit

Ik werk regelmatig als masseur op retraites in binnen- en buitenland, op het gebied van yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben naar wens alle dagen aanwezig op locatie en deelnemers kunnen zich terplekke inschrijven voor een behandeling. Mijn massages zijn een waardevolle en heerlijke aanvulling op de inhoud van de retraites; op de processen waar deelnemers die dagen doorheen gaan.

 

Evenement

Een weldadige traktatie voor je gasten

Met mijn massagetafel en -stoel heb ik eerder verschillende feestjes, beurzen, lezingen, film- en sportevenementen opgeluisterd. Je gasten kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven op een lijst voor een (korte) massage, met of zonder olie, zittend op een stoel of liggend op de massagetafel. Een ander idee is dat ze in een groepje een korte workshop hoofd- of handmassage leren geven en van elkaar ontvangen.

 

Bedrijf

Preventief pamperen

Je medewerkers belonen voor hun trouwe dienst? Zorgen dat ze gezond blijven en ze laten weten dat ze gewaardeerd worden? Eenmalig, of op vaste basis? Stoelmassage waarbij kleding aan kan blijven, of massage met olie op de massagetafel? Jullie zorgen voor een rustige, te verwarmen ruimte. Ik zorg voor de rest.

 

Heb je interesse in mijn massages op je retraite, evenement, bedrijf, feestje of bij je thuis? Heb je een idee of een vraag? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

 

"Want als je voelt, dan heel je."

- @kleinstukjeversheid