Op locatie

Bij jou thuis

Massage in vertrouwde omgeving

Vind jij het fijn om na de massage direct je bed in te rollen? Of niet meer door de kou te hoeven fietsen? Dat kan, want ik kom graag naar je toe. Jij zorgt voor een verwarmde rustige ruimte, twee flinke handdoeken en eventueel je eigen ontspannende muziek. Ik zorg voor de rest: een luxe massagetafel, biologische massageoliën, elektrisch dekentje, verlengsnoer, fleecedekentjes en frisse lakens.

Ik kom aan huis voor afspraken van minimaal 60 minuten en reken €0,25 per kilometer aan reiskosten (kortste route op Google Maps). Deze reiskosten vervallen bij meerdere massages op hetzelfde adres. Vraag je huisgenoten of vrienden en familie in de buurt dus gerust of ze ook een massage willen! De massagetafel en ik zijn er dan toch! Iedereen blij. De eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening.

 

Retraite

Een paar dagen ertussenuit

Ik werk regelmatig als masseur op retraites in binnen- en buitenland, op het gebied van yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben naar wens alle dagen aanwezig op locatie en deelnemers kunnen zich ter plekke inschrijven voor een behandeling. Mijn massages zijn een waardevolle en heerlijke aanvulling op de inhoud van de retraites; op de processen waar deelnemers die dagen doorheen gaan.

 

Evenement

Een weldadige traktatie voor je gasten

Met mijn massagetafel heb ik al vele verschillende feestjes, beurzen, lezingen, film- en sportevenementen opgeluisterd. Je gasten kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven op een lijst voor een (korte) massage, met of zonder olie, zittend op een stoel of liggend op mijn massagetafel. Een ander idee is dat ze in een groepje een korte workshop hoofd- of handmassage leren geven en van elkaar ontvangen.

 

Bedrijf

Preventief pamperen

Je medewerkers belonen voor hun trouwe dienst? Zorgen dat ze gezond blijven en ze laten weten dat ze gewaardeerd worden? Eenmalig, of op vaste basis? Stoelmassage waarbij kleding aan kan blijven, of massage met olie op de massagetafel? Jullie zorgen voor een rustige, te verwarmen ruimte. Ik zorg voor de rest.

 

Heb je interesse in mijn massages op je retraite, evenement, bedrijf, feestje of bij je thuis? Heb je een idee of een vraag? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

 

"Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?" vroeg de jongen. "Help" antwoordde het paard.

- Charlie Mackesy